Een goede klik

Omdat ik begrijp dat een goede klik met je psycholoog van wezenlijk belang is voor een succesvolle behandeling, kun je na de intake altijd besluiten over te stappen naar een andere behandelaar. Ook kun je op aanvraag en wanneer daar tijd voor is vrijblijvend met me kennismaken.

 

Persoonlijk contact in een ontspannen sfeer

Ik vind kwaliteit belangrijker dan kwantiteit en plan daarom voldoende tijd tussen de gesprekken. Dit stelt mij in de gelegenheid om de tijd voor je te nemen en om mij tussen de gesprekken door verder te verdiepen in je problematiek.

 

Tijd voor verdieping

De gesprekken duren meestal drie kwartier tot maximaal een uur. Mijn tarieven zijn berekend per gesprek, je betaalt dus niet extra als de sessie uitloopt.

 

Jouw behoeften

Ik werk onafhankelijk van de zorgverzekeraars. Ik vind dat die door de veelheid aan regels die zij opleggen, de tijd en ruimte die ik heb om in te gaan op jouw individuele behoeften te veel inperken. Je kunt de facturen wel zelf bij je zorgverzekeraar indienen.

 

Flexibiliteit

Ik probeer zo flexibel mogelijk te zijn. Zo kun je bij mij eventueel ook ’s avonds terecht en als je binnen een straal van 10 km van de praktijk woont, kan ik zo nodig ook bij je thuis langskomen.

 

Goede kwaliteit

Om goede kwaliteit behandelingen te kunnen bieden besteed ik veel tijd aan de ontwikkeling van mijn professionaliteit door het volgen van (bij)scholing, supervisie en intervisie.